Iași

Municipiul Iași se află în partea de est a Moldovei, în Câmpia Moldovei, fiind așezat în calea vechilor drumuri comerciale care legau nordul și vestul Europei de sud-estul continental și de Orientul Apropiat. Orașul se află pe râul Bahlui, un afluent al Jijiei, care se varsă în râul Prut. În perioada medievală Târgul Ieșilor se afla situat pe una dintre cele mai importante artere comerciale din zonă, respectiv pe axa Lvov (Polonia) - Constantinopol, cel mai important oraș din acea perioadă. Situarea pe această axă a ajutat la dezvoltarea sa, deoarece pe aici treceau toți comercianții spre și dinspre Constantinopol.

Fosta capitala a Moldovei, orasul Iasi este cel mai frumos oras al acestei regiuni. De asemenea acesta ocupa un important loc in topul oraselor Romaniei, fiind un important centru economic, politic, cultural si artistic. 

Iasi este un oras cu adevarat viu, care emana la tot pasul o atmosfera festiva, asta si datorita faptului ca orasul este un important centru universitar al Moldovei, iar activitatile culturale si artistice nu lipsesc niciodata, tocmai de aceea posibilitatea sa te plictisesti in acest minunat oras nu exista. 

Aceasta destinatie este perfecta pentru o plimbare la pas printre strazile pline de istorie, este ideal pentru plimbarile relaxante prin parc, pentru a vizita monumentele orasului, pentru a descoperi gastronomia locala si de

ce nu, pentru a savura o limonada rece in acest oras al tinerilor. 

Iași